Michelle Kiburg – Clubmanager Arnhem

26 mei 2021

“Ze noemen mij ook wel de dinosaurus onder de clubmanagers”

In 2016 startte Michelle als clubmanager bij Newday Offices. Meer dan 5 jaar later draagt zij zorg voor het reilen en zeilen binnen de Newday Offices-locatie in Arnhem en de BHV-opleidingen van al haar Newday-collega’s.

Michelle, hoe ben je bij Newday Offices terechtgekomen?

Een familielid wees me op de vacature met de boodschap: ‘dit is echt wat voor jou!’. Na het lezen van de vacature was ik om. Dit was inderdaad een vacature voor mij. Ik heb gesolliciteerd en de rest is geschiedenis. Ik zit inmiddels meer dan 5 jaar op deze plek en vervul met veel plezier de rol van clubmanager. Omdat ik de langstzittende clubmanager binnen Newday Offices ben word ik ook wel de dinosaurus onder de clubmanagers genoemd.

Waarom is de rol van clubmanager op jouw lijf geschreven?

De rol is heel divers. Het ene moment houd je je bezig met administratieve werkzaamheden en het volgende moment ben je bezig met het faciliteren van je huurders. Je hebt een grote en brede verantwoordelijkheid binnen een Newday Offices-locatie en dat maakt het lekker uitdagend.

Wat maakt jouw rol als clubmanager het leukste?

Het rondleiden van potentiële nieuwe huurders door het pand. Zeker wanneer je ze later officieel mag verwelkomen bij Newday Offices! Het is leuk om te horen wat iemand zoekt en dan zelf te bedenken hoe en op welke manier jij in die behoefte kan voorzien. Toch de verantwoordelijkheid die je draagt voor jouw locatie.

Wat typeert jou als clubmanager?

Ik denk mijn open en toegankelijke houding richting huurders. Pas zei een huurder dat bij mij niks te gek is, omdat het ‘zorg dragen voor’ vanzelf lijkt te gaan. Dat vond ik een mooi compliment. Naast het aanspreekpunt binnen de locatie, ben ik voor huurders ook graag de persoon die alles regelt en er voor je is als er wat speelt. Het is tof om te zien dat huurders mij ook op die manier inzetten en vertrouwen.