Het gezicht van Newday Offices; De Clubmanager.

09 december 2020

,,Ontzorgen van onze huurders, dat is waar de focus ligt bij onze Clubmanagers.” Een unieke kantoorformule valt en staat met het ‘gezicht’ dat daaraan gekoppeld is. Bij Newday Offices zijn het onze Clubmanagers die dagelijks dit gezicht zijn en keer op keer voor onze huurders klaarstaan.

De rode draad in het verhaal van Newday Offices. 

Een werkdag begin je met een vrolijke ‘goedemorgen’ van haar en een kopje koffie of thee. Gedurende de dag zal ze jullie bezoek even energiek ontvangen. Kortom, de drijvende kracht binnen Newday Offices, die daardoor nog meer ruimte biedt om te kunnen ondernemen. Ondernemen doe je met elkaar en ontzorgen doe je voor elkaar. Het motto van een Clubmanager binnen Newday Offices luidt “Jullie ondernemen, wij doen de rest!”.

Yvonne Bouw - Clubmanager Newday Offices Amersfoort

Per locatie is er dagelijks een Clubmanager aanwezig. Vanaf 08:30 uur staan zij klaar voor iedereen die zich gevestigd hebben in Newday Office en voor haar bezoek. Niet alleen voorzien zij eenieder van een heerlijk kopje koffie of verse thee, maar ook zijn zij er dagelijks ter ondersteuning van jullie organisatie.

“Gastvrijheid op de eerste plaats, facilitair ondersteunend op de tweede.”

De ideale combinatie van Hospitality en Service. 

Wat maakt iemand een geschikte Clubmanager voor Newday Offices? Gastvrijheid op de eerste plaats, facilitair ondersteunend op de tweede. Door de goede combinatie van gastvrijheid en servicegerichtheid is een Clubmanager een waardevol onderdeel van Newday Offices en dus ook voor jullie bedrijf.

Waarom lokaal een verbinding slaan als je het ook landelijk kan uitstrekken.

Binnen Newday Offices hebben wij een uitgebreid netwerk aan bedrijven en daarbinnen functioneert de Clubmanager als een spin in het web. Het verbinden van partijen is een van de kerntaken van onze Clubmanagers. Niet alleen lokaal spelen zij deze verbindende rol, maar ook zeker op portefeuille breed niveau.

Annelies - Clubmanager Newday Offices Utrecht

En dat allemaal in het Newday Café.

De Clubmanager is dagelijks aanwezig in het Newday Café, oftewel, de lobby van onze locaties. Naast het warme welkom dat zij daar bieden aan jullie en jullie bedrijf, zijn onze Clubmanagers ook het aanspreekpunt voor alle actuele zaken binnen de Newday Offices. Kortom, Service with a big Smile!

Michelle - Clubmanager Newday Offices Arnhem

 

Kom binnen voor een kopje koffie.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie en hoe een Clubmanager jullie daarin zou kunnen ontzorgen? Kom dan binnen bij ons voor een kopje koffie. Maak je liever vooraf een afspraak en wil je gelijk een vrijblijvende bezichtiging inplannen, dan raden wij aan contact op nemen met een van onze leasingmanagers.