Nieuwe huurder voor Newday Offices Almere – HG International.

26 november 2020

In het zakelijke centrum van Almere rondom het centraal station is Newday Offices Almere gevestigd. Het ruim 6700 vierkante meter grote gebouw biedt full serviced kantooromgevingen welke van alle gemakken zijn voorzien. Van koffiebar tot aan meeting centre en fraai vormgegeven buitenruimte.

Bij Newday Offices draait het allemaal om het ontzorgen van haar huurders, “Jullie ondernemen, wij doen de rest!”. Vanuit een hospitality gedreven aanpak voorziet Newday Offices meer dan 300 huurders, verdeeld over 11 gebouwen. Een mix van start-ups, mkb en corporates, zorgen voor de herkenbare en dynamische sfeer. 

Sinds de opening in 2018 is Newday Offices Almere uitgegroeid tot een kantoorgebouw waar lokale ondernemers, maar ook corporates hun thuis hebben gevonden. Een waar clubhuis voor iedereen! Wij zijn verheugd te kunnen vertellen dat HG Internationaal sinds oktober van dit jaar huurder is geworden bij Newday Offices Almere. 

HG International heeft recent haar intrek genomen in een bijna 1.200 vierkante meter groot tailor made kantoor. Jolinde Rook, Manager Human Recourses, introduceert HG.

 

Winnen en groeien kan alleen door samen te werken als één team. – Jolinde Rook, Manager Human Recourses

 

Wie zijn HG International? 

HG ontwikkelt en produceert gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. Wij verkopen onze producten wereldwijd aan miljoenen consumenten in meer dan 45 landen, waarbij onze focus ligt op Europa. Wij zijn actief in diverse afzetkanalen, zoals DHZ, Huishoud, Drogisterij en Supermarkt.

Welke visie kenmerkt de bedrijfscultuur van jullie?

No-nonsens, ambitieus, winnaarsmentaliteit

Wat maakte Newday Offices Almere passend voor jullie als locatie om kantoor te huisvesten?

Winnen en groeien kan alleen door samen te werken als één team. Newday Offices gaf ons de mogelijkheid deze samenwerking en teamgeest door te vertalen in een eigentijds en open kantoorconcept, waarmee dit ook kan worden bevorderd. Daarnaast maakt dit nieuwe kantoor en de centrale ligging dicht bij het station ons aantrekkelijker voor potentiële werknemers.

In tijden van corona is er veel veranderd, sommige zaken tijdelijk en andere zaken definitief. Welke invloed heeft het op jullie gehad?

Ook wij hebben natuurlijk moeten leren om meer op een andere manier samen te werken, meer op afstand en gebruikmakend van nieuwe middelen zoals TEAMS. Daarnaast hebben online verkopen, mede als gevolg van corona, een enorme vlucht genomen.

Welke doelstellingen hebben jullie voor de komende twee jaar?

Groeien en nog eens groeien. Niet alleen in onze thuismarkten Nederland en België, maar ook in andere landen zoals Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Wil je meer weten over HG International, of wil je weten hoe zij van toepassing kunnen zijn voor jullie? Neem dan een kijkje op hun website

Met de komst van HG International, zijn er slechts nog enkele units beschikbaar in het gebouw. Voor informatie, een vrijblijvende rondleiding of wellicht een kopje koffie ter kennismaking, zijn jullie van harte welkom. Neem contact op met ons leasing team of kom binnen tijdens kantooruren en onze Clubmanager vangt jullie op met een heerlijk kopje koffie. 

Ben je op zoek naar kantoorruimte anders dan Newday Offices Almere? Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam West, Apeldoorn, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

HG International