Newday verhuurt circa 2.400 m2 kantoorruimte in Utrecht Papendorp

17 september 2021

Het nieuw geopende high service kantoorconcept Newday Offices verhuurt circa 2.400 m2 kantoorruimte in Utrecht Papendorp.

Het gebouw is gevestigd aan de Van Deventerlaan 30-40 en is aangekocht in 2021. Direct na de aankoop is Newday Offices – in samenwerking met LEIDMOTIV – gestart met een grondige renovatie om het Newday Offices concept te integreren.

Behoefte aan ‘serviced office’
De locatie in Utrecht Papendorp is de 14e locatie van Newday Offices in Nederland. Door de uitbreiding van het Newday Offices- concept met voorzieningen zoals clubmanagement, een barista, het gebruik van meetingsrooms, lunchfaciliteiten en het dakterras, is de interesse vanuit marktpartijen gestegen. Dit onderstreept nogmaals de behoefte aan ‘serviced offices’.

Tetra Pak
Eén van de marktpartijen die interesse om heeft gezet in actie is de Zweedse multinational Tetra Pak. Zij hebben ervoor gekozen om hun Nederlandse kantoor te vestigen in de Newday Offices locatie in Utrecht Papendorp. Met een vloeroppervlakte van circa 856 m2 hebben zij in het kantoorgebouw een mooie ruimte tot hun beschikking. Daarnaast zijn de contracten met zittende huurders: Bauhaus Artitech (circa 987 m2) en Pharmo Institute (circa 503 m2) verlengd voor meerdere jaren.

Beschikbaarheid
In het gebouw zijn nog 2 vloeren beschikbaar. Eén van circa 856 m2 en één van circa 500 m2. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.