Yvonne Bouw – Clubmanager Amersfoort

20 juli 2021

Van huurder naar clubmanager: Yvonne deed het!

In 2017 verhuist Yvonne Bouw met haar voormalig werkgever naar de Newday Offices-locatie in Amersfoort. Als blijkt dat de clubmanager van die locatie vertrekt zegt Yvonne voor de grap: ‘dan kom ik hier toch gewoon werken?’. Na een aantal gesprekken maakt ze in september definitief de overstap. Sindsdien vervult Yvonne de rol als Yvonne Bouw de rol als clubmanager bij Newday Offices in Amersfoort!

Yvonne, wat leek je zo leuk aan de rol van clubmanager bij Newday Offices?

Dat is lastig uit te leggen. Het zat ‘m in het gevoel dat ik bij deze locatie kreeg. De ‘vibe’ die er heerst in het pand. De ondernemers die er rondlopen. De faciliteiten die er worden geboden. Het leek me leuk om onderdeel uit te maken van een organisatie die dat gevoel kan creëren. Zeker in de rol van clubmanager, omdat je juist in die positie de huurders volledig kan ontzorgen. En daarmee direct bijdraagt aan het creëren van die ontspannen werkomgeving. Toen ik de kans kreeg, heb ik die dus met beide handen aangegrepen.

Je vervult inmiddels al een aantal jaar de rol van clubmanager. Komt de job overeen met je verwachtingen?

Zeker. De functie is onwijs veelzijdig en dat vind ik leuk. Ik houd mij bijvoorbeeld graag bezig met leasing (van nieuwe huurders), communicatie en officemanagement. Je kunt als clubmanager met kleine dingen gewoon een groot verschil maken. Dat geeft mij veel voldoening in het werk!

Waar ben je het meest trots op?

De uitstraling van het pand, denk ik. Het ziet er erg verzorgd uit. Mede door de vele ramen en het licht. Daar ben ik wel trots op. Niet alleen ik trouwens, maar ook onze huurders. Zij krijgen vaak complimenten van bezoekers over de uitstraling van het pand en de kantoren. Dat vind ik leuk om te horen. Zeker omdat er een aantal van onze huurders werken in een hoger klantsegment. Zij zijn echt gebaat bij een mooie kantoorlocatie. Dat wij ze daar in Amersfoort van kunnen voorzien, maakt me trots.

Naast jou staat Mandy – de clubmanager van Amersfoort op woensdag en donderdag.

Klopt. Mandy en ik pakken het clubmanagement in Amersfoort samen op. Zij is aanwezig op de dagen dat ik niet werk en vervult daarnaast 1 dag per week de rol van clubmanager in Utrecht. Vaak bespreken wij op die dag even de lopende zaken, zodat we beiden altijd op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in Amersfoort. Op die manier vormen we samen een ijzersterk team!

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als clubmanager en een collega van Yvonne of Michelle te worden? we hebben diverse vacatures beschikbaar!