14 feb 2020

We’re Hiring! Medewerker catering Newday Amsterdam Zuid-Oost

Heb jij een passie voor eten en drinken en ben jij graag het visitekaartje van Newday Amsterdam Zuid-Oost? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor onze Amsterdamse locatie zoeken wij een medewerker catering!

Medewerker Catering

Een fijne werkdag is een dag waarop alles vanzelf lijkt te gaan. Dit verzorgen wij voor onze huurders. Een dag waarop energie optimaal wordt ingezet en tijd is zodat onze huurders ontspannen kunnen werken. Onze Clubmanagers worden hiervoor speciaal opgeleid.

Als medewerker catering ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch voor onze huurders bij Newday Amsterdam Zuid-Oost. Dit begint met de voorbereiding van onder andere (pasta) salades, soep, groentes, brood en beleg. Tijdens de lunch zorg jij ervoor dat alles op voorraad blijft en natuurlijk sta jij klaar voor de huurders. Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Na afloop van de lunch zorg je ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden voor de lunch en draag je zorg voor het budgetbeheer.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een spontane, creatieve, verantwoordelijke en representatieve collega voor de catering (m/v). Het zou fijn zijn als je al enige ervaring in de horeca/ catering hebt, maar dit is geen vereiste. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en bij voorkeur ook de Engelse taal. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.30 – 14.30 uur, een totaal van 20 uur in de week. Je werkt nauw samen met de Clubmanager van Newday Amsterdam Zuid-Oost.

Bij voorkeur woon je in Amsterdam.

Wat bieden wij?

Werken bij het leukste shared office concept van Nederland met de allerleukste collega’s! Het salaris is marktconform.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct op de functie medewerker catering. Mail je motivatie en CV naar [email protected] of bel met Karin Geskus op nummer 06-38303404.